Centrale Verwarming

Heeft u een probleem met uw cv-installatie of wilt u een nieuwe installeren? Dan bent u bij Loodgieter Leidschenveen aan het juiste adres! Wij repareren en installeren centrale verwarming zodat u weer kunt genieten van warmte.

Boiler Installatie

Onze ervaren loodgieters installeren graag een nieuwe boiler bij u thuis, daarnaast hebben ze een schat aan kennis op het gebied van boiler reparatie. Heeft u een extra hand nodig? Neem dan contact op met Loodgieter Leidschenveen of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Keukens & Badkamers

Bent u laatst verhuisd of gaat u binnenkort verhuizen? Of is er gewoon iets kapot in uw keuken of badkamer dat gerepareerd moet worden? Loodgieter Leidschenveen helpt u graag! Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met keuken en badkamer te maken heeft en wij staan ​​altijd voor u klaar.

Gas & Olie Veiligheid

Uw veiligheid is onze prioriteit! Daarom bieden we verificatiediensten voor gas- en olieveiligheid aan. Indien nodig kunnen wij voor veiligheid zorgen, verbeteren en advies geven over het onderhoud ervan.

Afwatering Service

Wilt u ook uw voeten droog houden? Regenwater moet natuurlijk goed afgevoerd worden en dat kunnen wij voor u verzorgen! Onze loodgieters hebben ruime ervaring met het aftappen en helpen u graag verder.

Afvoer Reiniging

Heeft u een verstopte gootsteen of toilet? Geen stress! Loodgieter Leidschenveen kan dit voor u verzorgen. Voor onze professionele loodgieters is dit een dagelijkse klus en kunnen ze binnen no-time voor u regelen.

Water Voorziening

Uw watervoorziening is een essentieel onderdeel van de bouwtechniek. Of het nu gaat om een ​​woning, een bedrijfspand of een verbouwing, een watervoorziening is altijd belangrijk. Heeft u problemen met uw watervoorziening? Aarzel niet om ons te contacteren!

Gas Lek Detectie

Gaslekken kunnen dodelijk zijn en ongevallen komen vaak voor en ze kunnen zelfs vermeden worden. Laat Loodgieter Leidschenveen u beschermen door een beroep te doen op ons om eventuele gaslekproblemen op te lossen.

Loodgieter Service

Voor alle loodgieter gerelateerde problemen kunt u bij ons terecht! Is het dringend? Maak dan gebruik van onze spoedservice. Heeft u wat meer tijd te verliezen? Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website!

24/7

Spoed Service

Neem nu contact op!

Offerte aanvragen

Ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

sidebar-cta-repairs
sidebar-cta-careplan
sidebar-cta-installations

Bel ons vandaag nog

Wij zijn hier voor al uw loodgieter problemen!

Neem nu contact op